Textbox Section

Ratsastuskypärä Back on Track EQ3 mikrokuitu

195,00  Sis. alv 24%

Ratsastuskypärä Back on Track EQ3 mikrokuitu. Tuotenro 4900.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 4900 Osastot: , ,

Kuvaus

Ratsastuskypärä Back on Track EQ3 mikrokuitu.

  • Turvallinen, mukava ja tyylikäs EQ3 Back on Track kypärä MIPS teknologialla.
  • EQ3 on kolmannen sukupolven turvallinen menestyskypärä.
  • Ainutlaatuinen MIPS-teknologia erottaa EQ kypärät tavanomaisista kypäristä.

Ratsastuskypärä MIPS-järjestelmällä, joka imitoi ihmisen päässä olevaa turvajärjestelmää. Kun päähän kohdistuu vino isku, aivot voivat liikkua aivo-selkäydinnesteessä, joka vaimentaa aivoihin kohdistuvia voimia. Kypärä perustuu MIPSiin, integroituun pienikitkaiseen kerrokseen, joka voi tietyissä tapauksissa absorboida osan energiasta, joka voisi muuten aiheuttaa aivovaurion. Ratsastuskypärä on suunniteltu ja hyväksytty kaikkeen ratsastukseen.

Tämä kypärä on testattu ja hyväksytty CE ja EU:n VG1 01.040 standardin mukaisesti.

Hoito-ohjeet: Kypärän kuivaamiseen ja puhdistukseen riittää kostea rätti. Älä käytä puhdistusaineita. Mikäli kypärässä on esim. kuraroiskeita, anna niiden ensin kuivua ja harjaa ne sitten pois. Kypärä on aina uusittava putoamisen tai kypärän tippumisen jälkeen.

Koot cm. Mittaa pääsi ympärysmitta mittanauhaa käyttäen. Mittaa hieman korvien yläpuolelta, keskeltä otsaa ja takaraivon kautta ympäri. EU-koot pään ympärysmitoissa ilmoitetaan senttimetreissä. Kypärän tulee istua niin alhaalla kuin mahdollista ja niin napakasti, ettei kypärä heilu päätä ravistettaessa.

Lisätiedot

Väri

Black – musta, Brown – ruskea, Blue – sininen

Koko

56 cm