Textbox Section

Ratsastuskypärä Back on Track EQ3 Lynx PU-nahkapinta

239,00  Sis. alv 24%

Ratsastuskypärä Back on Track EQ3 Lynx PU-nahkapinta. Tuotenro 493000.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 493000 Osastot: , ,

Kuvaus

Ratsastuskypärä Back on Track EQ3 Lynx PU-nahkapinta.

Edistyksellinen, kiiltävällä nahalla pinnoitettu ratsastuskypärä sopii ihanteellisesti treeneihin ja kilpailuihin kaikissa ratsastuksen lajeissa. Kypärässä on monesta suunnasta tulevilta iskuilta suojaava järjestelmä (Multi-directional Impact Protection System, MIPS), joka ehkäisee päävammoja kaksikerroksisen MIPS-rakenteensa ansiosta. Tämä mahdollistaa kypärän kerrosten itsenäisen liikkumisen toisiaan vasten ja tarjoaa enemmän suojaa putoamisen sattuessa. Säätömahdollisuus niskassa, joka tarjoaa yksilöllisen istuvuuden. Coolmax®: n irrotettava / pestävä sisäosa. Pintamateriaali kiiltävä pu-nahka, väri musta. Kypärä täyttää turvallisuusvaatimukset CE VG1 101.040 2014-12 ja on sallittu useimmissa kilpailuissa.

Koot: S = 50-53 cm, M = 54-58 cm, L = 59-61 cm.

Koot ovat ruumiinosien mittoja, eivät tuotteen mittoja. Mittaa pääsi ympärysmitta mittanauhaa käyttäen. Mittaa hieman korvien yläpuolelta, keskeltä otsaa ja takaraivon kautta ympäri. EU-koot pään ympärysmitoissa ilmoitetaan senttimetreissä. Kypärän tulee istua niin alhaalla kuin mahdollista ja niin napakasti, ettei kypärä heilu päätä ravistettaessa.

Kypärän kuivaamiseen ja puhdistukseen riittää kostea rätti. Älä käytä puhdistusaineita. Mikäli kypärässä on esim. kuraroiskeita, anna niiden ensin kuivua ja harjaa ne sitten pois. Kypärä on aina uusittava putoamisen tai kypärän tippumisen jälkeen.

 

 

Lisätiedot

Koko

S, M, L