Textbox Section
Ale!

Cool on Track Viilennyspyyhe

30,00  15,00  Sis. alv 24%

Cool on Track Viilennyspyyhe. Tuotenro 42010303.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 42010303 Osastot: , , ,

Kuvaus

Cool on Track Viilennyspyyhe on tehty korkeateknologisesta materiaalista, joka tehokkaasti viilentää ihon lämpötilaa jopa 6 astetta. Viilennyspyyhe pitää sinut ja lemmikkisi viileänä kuumina kesäpäivinä. Täydellinen tuote mukaan otettavaksi. Upota tuote veteen, purista se ylimääräisestä vedestä ja käytä!

Muista konsultoida lääkäriäsi, jos koirasi on saanut lämpöhalvauksen oireita. Raju viilentäminen, voi aiheuttaa koiralle komplikaatioita.

Pidä tuote kosteana myös silloin, kun sitä ei käytetä. Säilytä kosteana suljetussa muovipussissa. Jos pyyhe pääsee kuivumaan, siitä tulee hauras ja voi jopa haljeta. Kun varastoit tuotetta, pese pyyhe huolellisesti ja huuhtele se lämpimällä vedellä. Käsinpesu 30 asteessa. Materiaali: Ulkovuori: 100% Polyesteri,Vuori: 80% PVA, 20% Puuvilla. Koko: 53 x 76 cm.

– Kevyt –Viilentävä – Helppo käyttää –

Cool on Track™ Towel is made of high-tech material which effectively cools skin temperature around 6+ degrees. Keep everyone cool and comfortable in the heat with our Cool on Track™ Towels. A perfect product to take with you on those hot summer days spent with your family and animals! Simply soak the towel, wring it out and use it.

Remember to be careful and consult with a doctor or veterinarian if you or your pet are overheating.

It is important that you keep the product moist even when it is not in use. If it is dry, it becomes sensitive and can crack. To restore a dry product, you can rinse it with warm water.

– Lightweight – Cooling – Easy to use –