Textbox Section

Back on Track Lancer Western Air Pad

220,00  Sis. alv 24%

Back on Track Lancer Western Air Pad. Tuotenro 2344.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 2344 Osastot: , ,

Kuvaus

Back on Track Lancer Western Air Pad, uuden Welltex® Western huovan avulla hevosesi tuntee olonsa vapaaksi ja vahvaksi! Huovassa on korkealaatuinen materiaali kolmessa eri kerroksessa parantamaan hevosesi hyvinvointia.

Pehmeä, nonslip huopamateriaali mineraalikankaasta antaa hevoselle kuuluisan Welltex®-vaikutuksen. Welltex®-vaikutus varmistaa, että hevosesi voi suorittaa, ennaltaehkäistä ja palautua parhaalla mahdollisella tavalla.

Huovassa on 1,5 cm: n vaahto, joka jakaa painetta ja minimoi ratsastajan häiritsevät liikkeet. Ulkokerroksessa 0,5 cm huopa, jolla on hyvät kosteutta säätelevät ominaisuudet. Tämä auttaa hevosta pysymään viileänä ja kuivana vaikeimmissakin tilanteissa.

Huopa on anatomisesti muotoiltu takaamaan hyvän istuvuuden ja estämään hankautumista. Nahkaiset yksityiskohdat lisäävät istuvuutta ja tyylikkyyttä. Ilma-aukot huovan sivuilla estävät ylikuumenemista, parantavat ilmankiertoa ja mukavuuttaa pitkilläkin matkoilla. Koko 32″ x 32″.

Kaikki Back on track:n lihas- ja nivelsuojat on valmistettu funktionaalisesta welltex-kankaasta, jolla on lämpöä heijastava ominaisuus. Pitkäaaltoinen lämpösäteily vilkastuttaa verenkiertoa, jolloin lihakset vetreytyvät ja kykenevät parempaan suoritustehoon. Tuotteet sopivat käytettäväksi vammojen ennaltaehkäisyyn, lihasten tulehdusperäiseen kipuun sekä niveloireisiin.