Textbox Section

All That Wool Felt Pad No.3 – 1/2″

145,00  Sis. alv 24%

All That Wool Felt Pad No.3 – 1/2″. Tuotenro ATWFP3.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): ATWFP3 Osastot: , ,

Kuvaus

All That Wool Felt Pad No.3 – 1/2″, muotoiltu satulahuopa, paksuus 1/2″/noin 1,3 cm, koko 31″ x 32″/noin 78 x 81 cm, valmistettu 100% kierrätetystä villahuovasta. ”Cut out” leikkaus helmassa. Sopii mainiosti alushuovaksi showhuovan tai peruspadin alle. Väri tummanharmaa.

All That Westernin villapadien villa tulee Uudesta-Seelannista ja Australiasta. Tehtaalla villa lajitellaan ja puhdistetaan värin mukaan ennen kuin se siirtyy itse villahuovan valmistukseen. Prosessin aikana ei lisätä mitään ja villa pestään orgaanisesti ilman haitallisia kemikaaleja. Tehtaalla villa karstataan ja höyrypuristetaan kerros kerrokselta korkeassa paineessa haluttuun paksuuteen. Villapadit koostuvat vain 100 % puhtaasta villasta ilman, että siihen on sekoitettu muita kuituja tai kemikaaleja. Villaa ei ole valkaistu tai värjätty, se on säilyttänyt luonnollisen värinsä. Yhdysvalloissa tällaista villahuopaa kutsutaan usein nimellä Steam Pressed Virgin Wool. Jos etsit hyvää yleispadia westernsatulaan, suosittelemme villahuopapadia, ellei sinulla ole erityistä tarvetta korjaukselle tai vastaavalle. Villan ominaisuudet ovat vertaansa vailla.

Valmistaja: All That Western.

All That Wool Felt Pad No.3 – 1/2″. Wool felt saddle pad, made of 100% recycled wool felt. ”Cut out”. Perfect saddle pad liner, thickness 1/2″, size 31″x32″.