Textbox Section

All That Sport Boots jalkasuojat

85,00  Sis. alv 24%

All That Sport Boots jalkasuojat. Tuotenro ATSB.

Poista
Tuotetunnus (SKU): ATSB Osastot: , ,

Kuvaus

All That Sport Boots jalkasuojat, laadukkaat ja joustavat jalkasuojat, kehitetty Yhdysvalloissa yhdessä kouluttajien ja eläinlääkäreiden kanssa, tuloksena iskuja vaimentavaa EVA Foam- vaahtoa olevat jalkasuojat, joissa on dynaaminen tuki nikaman päällä. Ergonominen muotoilu yhdistettynä joustavuuteen tarjoaa hyvän istuvuuden ja maksimaalisen suojan.

All That Sport Boots jalkasuojien sisäpuolelle on merkitty Vasen/Oikea -merkinnät. Aseta jalkasuoja nikamasta alkaen. Kiristä kolme tarranauhaa löyhästi ylhäältä alaspäin. Säädä istuvuutta ja kiristä sitten ”hihnatuki” löysästi nikaman alla vetämällä sitä vinosti ylöspäin suojuksen etuosaa kohti. Tarkista istuvuus ja kiristä sitten kaikki neljä tarranauhaa ylhäältä alkaen. Muista, että se on suoja, jonka pitäisi tarjota vakautta ja suojaa ulkoisilta vaikutuksilta, joten älä kiristä sitä liian tiukasti. Sen tulee istua kunnolla tuen kanssa, mutta ei kipsin tavoin.

Kuvassa All That Sport Boots jalkasuojien lisäksi myös All That Bell Boot kaviosuojat, jotka myydään erikseen.

Valmistaja: All That Western.

All That Sport Boots are flexible, stretchy and with Neoprene lined edges to keep out dirt and sans to prevent chaving. Ergonomic design in combination with flexibility provides protection with good fit and maximum protection.

 

Lisätiedot

Väri

Black – musta

Koko

Small, Medium, Large