Textbox Section

Black Balance for Horse & Hound

19,90  Sis. alv 14%

Black Balance for Horse & Hound. Tuotenro BB-019.

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): BB-019 Osastot: ,

Kuvaus

Black Balance on tehokas ja luonnollinen rehulisä koirien ja hevosten mikrobiomin hyvinvointiin.

Black Balance on kehitetty tukemaan koirien ja hevosten suoliston hyvinvointia ja palauttamaan suoliston mikrobiomi mahdollisimman lähelle sen luonnollista tilaa. Tuotteen pohjana on käytetty Hufulac-ravintolisää, joka on kehitetty ja patentoitu ihmiskäyttöön. Black Balance on tehokas ja luonnollinen polyfenoliyhdiste eläinten mikrobiomin hyvinvointiin. Puusta eristettyjen voimakkaiden fenolien tehokkuus on kliinisesti osoitettu yliopistotason tutkimuksissa. Vaikuttava aine HUFULAC ®️. Pakkauksessa 30 keksiä= 240g.

Miksi Black Balance? Myös eläimillä on nykyään yhä enemmän haasteita suoliston ja vatsan toiminnan kanssa. Sekä prebiootit, että probiootit ovat tärkeitä suoliston toiminnan kannalta. Black Balance onkin voimakas prebioottivalmiste, joka ruokkii hyvien mikrobien kantaa eläimen elimistössä.

Villieläimet saavat vedestä ja ravinnosta maaperän humus- ja fulvohappoja, mutta kotieläinten ruoassa näitä on tänäpäivänä hyvin rajoitetusti. Maaperää köyhdyttävien ruokatuotannon menetelmien vuoksi viljelymaassa ei ole riittävästi mikrobitoimintaa niiden tuottamiseen.

Black Balance tehdään koivusta saatavasta lignofenolista, johon lisätään pakurikääpää tuotteen fulvohappopitoisuuden kasvattamiseksi. Puhtain lignofenoli saadaan nimenomaan puusta, sillä puu varastoi ligniiniä, mikä sisältää kaikkia aineita mitä puu tarvitsee suojatakseen solujaan esimerkiksi auringon gammasäteilyn aiheuttamilta vapailta radikaaleilta.

Miten Black Balancella on mahdollista vaikuttaa eläimen hyvinvointiin?

  1. Parantaa vatsan ja suoliston mikrobiomin toimintaa
  2. Tehostaa ravintoaineiden imeytymistä ruoansulatuskanavassa
  3. Poistaa raskasmetalleja ja vapaita radikaaleja

Käyttöohje

Puolikas keksi päivässä pienille koiraroduille. 1 keksi päivässä keskikokoisille ja suurille koirille. Hevoselle 3 keksiä päivässä ( 1 keksi, 3 kertaa päivässä).

Älä ylitä annettuja annossuosituksia. Säilytettävä suljettuna huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa.