Textbox Section

Boobuddy

29,95  Sis. alv 24%

Boobuddy. Tuotenro 110100.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 110100 Osastot: ,

Kuvaus

Boobuddy, Boobuddy™ rintojen tukinauha on suunniteltu tieteellisen tutkimuksen pohjalta tuomaan lisätukea aktiivisille naisille. Boobuddy™ on tehty korkealaatuisista materiaaleista erinomaisen mukavuuden, toimivuuden ja istuvuuden varmistamiseksi.

  • Vähentää dramaattisesti vertikaalista ja lateraalista rintojen liikettä. Ideaalinen ratkaisu kaikkeen liikuntaan.
  • Tukivyön antama paine ennaltaehkäisee kipua ennen ja jälkeen liikettä sisältävää toimintaa. Se myös vähentää mahdollisia pitkän aikavälin tuhoja niin sanottuun Cooperin ligamenttiin, joka johtaa rintojen roikkumiseen.
  • Lisää mukavuutta, itseluottamusta ja suorituskykyä kaikessa urheilussa, kuntoilussa ja elämänmenossa.
  • Säädettävyys mahdollistaa optimaalisen istuvuuden kaikenlaisille rinnoille.
  • Täydellinen ratsastukseen, juoksemiseen, kuntosalille, HIIT-treeniin, tanssitunneille, joogaan, taistelulajeihin jne.

Vaikka Boobuddyn juuret ovat lääketieteellisten tukien maailmasta, on Boobuddy™ suunniteltu nykyaikaiseen aktiiviseen elämään ja treenaamiseen. Se on suunniteltu pidettäväksi juuri rintojen yläpuolella estämään liikettä ja voidaan pukea yhdessä urheiluliivien kanssa – joko liivien alle tai päälle – oman mieltymyksen mukaan.

Valmistusmateriaali: 20,7 % polyesteri, 37,7 % elastomeeri, 41,6 % nylon.

Pesu: Suosittelemme käsinpesua hellävaraisella pesuaineella – konepesu voi venyttää elastisuutta. Älä laita Boobuddyasi kuivausrumpuun – kuivaa se tasaisella alustalla.

Oma koko: Käytä alla olevaa kokotaulukkoa oman koon löytämiseksi. Jos kokosi on juuri eri kokojen välissä, suosittelemme valitsemaan pienemmän koon.

Lisätiedot

Väri

black – musta, pink – pinkki, lime – limenvihreä

Koko

S, M, L