Textbox Section

Ratsastuskypärä Horze HaloRider VG1

59,95  Sis. alv 24%

Ratsastuskypärä Horze HaloRider VG1. Tuotenro 30015.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 30015 Osastot: ,

Kuvaus

Ratsastuskypärä Horze HaloRider VG1, väri musta.

Viehättävässä kypärässä yhdistyvät tyylikkyys ja käytännöllisyys.

Mikrokuitukangas tekee tämän kypärän pinnasta elegantin näköisen, sekä likaa ja vettä hylkivän, kun samalla taidokkaasti valmistettu muotoilu takaa parhaan mahdollisen turvallisuuden ja suojaustehon. Ilmastoidut etu- ja takapaneelit mahdollistavat hyvän ilmankierron, mikä lisää mukavuutta kuumina päivinä.
Ilmastoiti on tärkeää, jotta voit säilyttää keskittymisen ratsastuksen aikana ja suorittaa parhaasi mukaan vaativissakin tilanteissa. Tämä kypärä istuu erinomaisesti ja tarjoaa tavallista enemmän tukea, mikä ehkäisee sitä luisumasta tai heilumasta päässä. Lisäksi kypärässä on erityisen suojaava pinta, mutta se on silti kevyt ja uskollinen ratsastajien suosimalle tyylille. EPS-pinta on erityisen tehokkaasti suojaava ja kestävä.

Tuoteominaisuudet:

  • Irrotettava sisävuori
  • Säädettävä, topattu poskihihna
  • Kestävää mikrokuitua EPS-kuorella
  • Ilmastoitu
  • Täyttää EN 1384:2012 + VG1 01.040 2014-12 turvavaatimukset

Koko-ohjeet:

Kaikki koot ovat ruumiinosien mittoja, eivät tuotteen mittoja. Mittaa pääsi ympärysmitta mittanauhaa käyttäen. Mittaa hieman korvien yläpuolelta, keskeltä otsaa ja takaraivon kautta ympäri. EU-koot pään ympärysmitoissa ilmoitetaan senttimetreissä. Kypärän tulee istua niin alhaalla kuin mahdollista ja niin napakasti, ettei kypärä heilu päätä ravistettaessa.

Size Small Medium Large
CMs 50-55 55-58 59-61

 

Lisätiedot

Väri

musta

Koko

52 cm, 53 cm, 54 cm, 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm, 59 cm